Project Description

For this young family who settled in their newly built residence, a complete landscape has been proposed including an inground pool and pathways to reach the various outdoor spaces. From the first meeting, the customers told us they wanted to settle down for the very long term. It is with this information in mind that we have designed a comfortable and intimate landscape, using sustainable materials.

Their demands in terms of style? Pure lines with a classic garden touch. Green and white were to predominate in the colors of the vegetation. Chic plantations were also their wish.

The backyard already provided a refreshing atmosphere thanks to the forest and the stream that runs through it. A proposal of a mature hedge has made the garden intimate versus the street that runs alongside the property.

The addition of trees on the facade supports the grandiose stature of the residence and will offer a long-term heritage.

Location: Mont-St-Hilaire